Social Media

Red Table Talk: Tri generácie, jedna show

Fotka Red Table Talk.

Jada Pinkett-Smith so svojou matkou Adrienne Banfield Jones a dcérou Willow Smith tvoria základ veľmi inšpiratívnej a obľúbenej show Red Table Talk, ktorú môžete sledovať na ich oficiálnej facebookovej stránke. O čom Red Table Talk je a prečo je tak obľúbená? To si povieme v dnešnom článku.

Red Table Talk má už svoju tretiu sezónu, čo svedčí o obľúbenosti tohto programu. Nie je to ďalší komerčný program, preto ho nenájdete ani na televíznych obrazovkách. Je to šou o reálnych pocitoch, reálnych ľuďoch a problémoch. Red Table Talk je miesto, v ktorom vládne úprimnosť a konverzácia. Je to miesto, kde sa nemusíte na nič hrať a báť sa hovoriť o svojich názoroch. A prečo má táto show svoje  neodmysliteľné čaro? 


Pretože je tvorená tromi generáciami - Jadou, ktorá je akýmsi ťahúňom tejto show, jej matkou a dcérou. Preto je zaujímave sledovať ich názory na rôzne témy, ktoré vo svojej show rozoberajú. Nerozoberajú ich však nikdy samé, vždy majú pri sebe hosťa, ktorý o danej téme vie hovoriť z vlastnej skúsenosti. Riešia sa témy ako racizmus, homofóbia, duševné zdravie, domáce násilie, vzťahy alebo aj to, ako je láska vnímaná mužmi. Je zaujímavé vnímať "starý pohľad" Adrienne a "mladý pohľad" Willow - no najzaujímavejšie je vidieť ich schopnosť pochopiť svoje odlišné pohľady na jednu a tú istú vec. Medzi hosťami sa objavil Kid Cudi, ktorý hovoril o duševných chorobách, basketbalista Keyon Dooling, ktorý hovoril o sexuálnom obťažovaní, ktoré na vlastnej koži zažil alebo aj Jordyn Wood, ktorá pri stole povedala svoju pravdu o škandáli s Tristanom Thompsonom, kedy mal údajne Tristan podviesť Khloé Kardashian práve s Jordyn, najlepšou kamarátkou Kylie Jenner (sestra Khloé Kardashian). 

Ako sme už písali, aktuálne beží tretia séria. A ak by ste mali pocit, že nie je dostatok tém, o ktorých by mohli počas týchto troch sérií hovoriť - verte nám, stále je o čom hovoriť. Môže sa počas týchto troch sérií stať, že sa niektoré témy (resp. ich základ) opakoval, ale tým, že sa k nej vždy vyjadruje mimo Jady, Adrienne a Willow aj iný hosť, nemáte nikdy pocit, že sa rozpráva o tej istej téme. 

Jednou z najnovších a zároveň najzaujímavejších častí je časť, kedy bol hosťom Will Smith - manžel Jady a otec Willow. Will sa v jednej časti Red Table Talk už objavil, vtedy sa však pri stole nachádzala Jada, Adrienne aj Willow. Tentokrát sa však Will stretol iba s Jadou a červený okrúhly stôl, pri ktorom sa Jada so svojimi hosťami stretáva bežne, vymenili za červený gauč. Nielenže je táto časť najnovšou a najzaujímavejšou ale bezpochyby aj najemotívnejšou - preberajú sa témy ako otcovstvo, ich vzťah a vzťahy v rodine celkovo...

Red Table Talk nájdete na ich oficiálnej facebookovej stránke a jej jedinou nevýhodou je, že neobsahuje titulky. Avšak ak viete aspoň trocha po anglicky, dajte určite tejto show šancu - bude to stáť za to!

Zverejnenie komentára

Sleduj nás

Hľadáš niečo?

Instagram

BERIVAS.