Social Media

4+1 seriálov, ktoré na Netflixe končia


Netflix a seriály z ich produkcie sa stali súčasťou našich bežných životov už dávno. A niektoré z ich seriálov patria určite aj medzi naše najobľúbenejšie. V dnešnom článku sa dozviete či aj ten Váš naj zostane na Netflixe naďalej alebo mu budeme musieť zamávať zbohom.


1. La Casa de Papel - Money heist

Španielska dráma o bankovej lúpeži, ktorá sa stala favoritom nejedného seriálového maniaka, nás, bohužiaľ, opustí po svojej piatej sérii, oznámil to Netflix v júli tohto roka. Posledná séria bude mať desať dielov a vraj sa teda môžeme tešiť na rozuzlenie celého doterajšieho deja. Filmovanie posledných dielov by vraj nemal ovplyvniť ani COVID-19. Tvorca La Casa de Papel Alex Pina tvrdí, že nad ukončením seriálu premýšľali už vyše roka, pretože chceli vytvoriť uveriteľné a finálne príbehy pre väčšinu postáv, táto séria bude podľa jeho slov najviac savage, ale aj najvzrušujúcejšia a najepickejšia zo všetkých! 



2. The Crown

Seriál The Crown o britskej královskej rodine taktiež patrí medzi Netflixových favoritov. Momentálne má zverejnené tri série a pôvodne mal bežať celých šesť. Začiatkom roka však tvorca seriálu Peter Morgan oznámil, že sérií bude iba päť. Svoje vyjadrenie však o pol roka na to, v júli, opäť zmenil a vrátil sa k pôvodnému plánu. A tak sa teda môžeme tešiť na šesť sérii tak ako sme predpokladali. Peter Morgan taktiež tvrdí, že ani v poslednej sérii nebudeme v súčasnosti ,len sa na udalosti z minulosti budeme pozerať oveľa detailnejšie. Olivia Colman sa vráti do role kráľovny Alžbety, no v piatej a šiestej sérii ju nahradí Imelda Staunton, ktorú môžete poznať ako najnenávidenejšiu postavu zo sveta Harryho Pottera - Dolores Umbridge. 



3. The Chilling Adventures of Sabrina

Sabrina, mladá čarodejnica sa v svojej novej diabolskej premene oproti kultovému sitcomu, zdrží na Netflixe len štyri série. V poslednej sérii sa môžeme tešiť na osem epizód, v ktorých bude Sabrina opäť bojovať proti hrozbe apokalyptických rozmerov. Netflix tiež sľubuje, že Sabrina začne opäť premýšľať nad svojim vzťahom s obľúbencom Nickom Scratchom. Tento seriál je každou svojou sériou o čosi viac bizarnejší, rozhodne sa teda máme na čo tešiť (?). 



4. Lucifer

Lucifer, sympatický diabol, z ktorého sa stal detektív v Los Angeles, si získal srdce nejedného Netflixového maniaka. Pôvodne tento seriál patril spoločnosti FOX, ktorá sa ho rozhodla ukončiť už po tretej sérii. Tu však zakročil Netflix a fanúšikovského obľúbenca s jedinečným úsmevom zachránil. Na piatu sériu sa môžete tešiť už 21. augusta a seriál skončí svojou šiestou sériou, ktorej detaily sú ale momentálne prísne strážené tajomstvo. 



5. Atypical

Atypical patrí medzi najsledovanejšie seriály od Netflixu. Ten však oznámil, že tento seriál o chlapcovi na autistickom spektre a jeho rodine, skončí v roku 2021 štvrtou sériou. Robia Rashid, tvorkyňa seriálu však povedala, že je veľmi rada za príležitosť povedať Samov príbeh a váži si aj to, že vie, že ide o poslednú sériu tohto obľúbeného seriálu. 



úvodná fotografia: unsplash.com 

Zverejnenie komentára

Sleduj nás

Hľadáš niečo?

Instagram

BERIVAS.