Social Media

5 IKONICKÝCH LOOKOV: Timothée Chalamet


Timothée Chalamet, poznáte ho z filmov Little Women, The King alebo Call me by your name. Ale ak ste toto meno ešte nepočuli, tak si ho dobre zapamätajte, pretože o tomto mladom, talentovanom hercovi budeme počúvať ešte dlhé roky. A to rozhodne nie len vďaka jeho neuveriteľnému talentu, ale aj vďaka jeho odvážnym módnym kreáciám. Ako jeden z mála známych ľudí nemá stylistu a zakaždým čo sa niekde objaví len dokazuje, že ho ani nepotrebuje a jeho talent nie je limitovaný len na strieborné plátna. A dnes si predstavíme jeho päť najikonickejších lookov! 

"Les Quatre Filles Du Docteur March" Little Women Premiere In Paris, 2019


Embed from Getty Images

Timothée v Little Women stvárnil postavu sympatického Laurieho. Na Parížskej premiére tohto filmu sa objavil v štýlovom magenta monochromatickom obleku od Stelly McCartney a dal jasne najavo, že sa nebojí farieb. Veríme, že sa na červenom koberci ľudia neobzerali len za známymi kučerami a lícnymi kosťami, čo by vedeli aj “rezať diamanty” alebo za nádhernými hereckými kolegyňami, ale aj za týmto dokonale padnúcim oblekom, ktorý určite vstúpil do fashion histórie. 


24th Busan International Film Festival


Embed from Getty Images

Na kórejskom Busan international filmovom festivale Timothée prekvapil v batikovaných montérkach s košeľou s rovnakým vzorom od S.R. Studio LA. CA., ktoré majú pripomínať maliarsky odev. Opäť potvrdil, že jeho štýl je naozaj veľmi špecifický a unikátny. No a tento look by rozhodne nepristal každému, no Timothée v ňom úplne žiari. 

76th Annual Golden Globe Awards, 2018

Embed from Getty Images


Samozrejme jeho štýl nie je len o bláznivých farbách. Napríklad na 76. odovzdávaní Zlatých glóbusov sa prebviedol v celočiernej klasike z dielne návrhára Virgila Abloha z Louis Vuitton, ktorý ozvláštnil trblietavými popruhmi. Práve tieto popruhy si vyslúžili od internetu názov “a fashionable bib” alebo teda “módny podbradník”. No podľa nás v redakcii je tento look absolútne dokonalý, inovatívny, no pritom stále elegantný a je to zaujímavé podanie niečoho klasického a nepriestrelného. 

"The King" Red Carpet - The 76th Venice Film Festival, 2019


Embed from Getty Images

Na 76. filmovom festivale v Benátkach Timothée znovu potvrdil, že obyčajný oblek a košeľa pre neho skrátka nie sú žiadna zábava. A tak sa predviedol v striebornom obleku od Haidera Ackermanna a ako vždy vyčnieval z davu v tom najlepšom slova zmysle. 

"Little Women" - Photocall


Embed from Getty Images


Počas promo turné k filmu Little Women, sme mali možnosť Timmyho vidieť v najrôznejších outfitoch, no práve tento by sme určite označili za ikonický. Zas a znovu je vidieť, že rozumie móde a to nielen na červenom koberci ale aj mimo neho v tomto casual outfite. 


Týchto päť lookov je podľa nás prierez tými najikonickejšími lookmi Timothéeho, ktoré si získali naše srdce. Určite nám však v komentároch dajte vedieť, ktorý z Timothéeho lookov si získal to Vaše!

úvodná fotografia: wikipedia

Zverejnenie komentára

Sleduj nás

Hľadáš niečo?

Instagram

BERIVAS.