Social Media

Otto! - malé bratislavské bistro


Malé bratislavské bistro, v ktorom každý deň rozvoniava vynikajúce jedlo - od raňajok až po večere, v kombinácii s naturálnym vínom alebo chutnou kávou. Milá obsluha, krásne prostredie a dobrá nálada - to všetko a ešte viac je Otto!.

Aj keď je Otto! rozlohou vskutku malé bistro, je veľmi útulné a príjemné. Nájdete ho na Dunajskej 34 v Starom Meste & určite len okolo neho neprejdite, ale aj zájdite na návštevu. Každý deň Vás tam od ôsmej do jedenástej hodiny doobeda čakajú raňajky a počas víkendov si môžete pospať - raňajky tam na Vás počkajú v podobe brunchu až do tretej hodiny poobede. Na obedy sa môžete počas týždňa tešiť od jedenástej do šestnástej a večerné menu začína o šestnástej a končí o deviatej hodine večer.


A kto stojí za týmto bratislavským bistrom? Robo Nagy & Jakub Noel Adasek sú tými, ktorým môžme za toto útulné bistro ďakovať a na našej gastronomickej scéne nie sú žiadni nováčikovia - preto Otto! má svoj presný smer, ktorým sa chce uberať. Jeden zo zakladateľov, Robo, je nielen jedným zo zakladateľov tohto výnimočného bistra ale aj vášnivým somelierom, ktorý najviac obľubuje naturálne víno. A áno, práve Robo je tým, ktorý je zodpovedný za vínnu kartu Otta!. Tá, rovnako aj bistro, je výnimočná - nájdete na nej biele, červené i oranžové víno, ako i od slovenských, španielskych, talianskych, rakúskych ale aj francúzskych vinárstiev. S výberom Vám personál ochotne pomôže a nemusíte sa obávať - vína sú aj rozlievané, preto môžete bez obáv vyskúšať aj víno, o ktorom ste predtým nepočuli a dať mu tak šancu.


To, že Otto! má svoj jasný smer vidno i na jedálnom lístku - nie je zbytočne preplnený ale stále si každý môže nájsť niečo to pravé pre seba! A aj keď nie je jedálny lístok preplnený, nájdete na ňom obľúbenú klasiku - ovsenú kašu, lievance, mäsový vývar, vyprážaný karfiol alebo kôprovku a ďalšie klasiky. A nemôžeme zabudnúť na to, že ku každej položke na menu máte aj napárovaný nápoj - vínko, pivko alebo niečo iné :) 

A aj v ťažkej situácii zo začiatku tohto roka sa vynašli. Otvorili si výdajné okienko a robili aj donášku. Dokonca robili aj obedové špeciály, balíčky kávy a v ponuke mali aj čerstvý chlebík od trnavskej pekárne Chlieb Náš. Neskôr začali aj piecť pizzu a napokon sa spojili s bistrom Kubista, s ktorým susedia a spolu pripravili "susedský balík", ktorý obsahoval samé "fajnoty" od Otta! i Kubistu - chlebík od Chlieb Náš, "banana bread", vínko ale aj domácu granolu či sendvič s kuracími prsiami a mnoho iného. 


Vďaka všetkým týmto veciam, ale najmä vďaka svojim fanúšikom a stravníkom, prežili aj ťažkú "korona" situáciu a stále nám môžu robiť radosť svojim famóznym jedlom, naturálnym vínom, milou obsluhou a krásnym prostredím. Preto určite, pokiaľ budete mať možnosť, navštívte bistro Otto! a užite si všetky tie nádherné veci! Alebo ste už Otta! navštívili? Ako sa Vám u nich páčilo?

úvodná fotografia: facebook Otto!, zdroj: sociálne siete Otto!, gurmanskyzapisnik.sk

Zverejnenie komentára

Sleduj nás

Hľadáš niečo?

Instagram

BERIVAS.