Social Media

5+1 módnych trendov pre jeseň/zimu 2020

účastníčky Fashion Weeku, Paríž 2019

Aj keď je leto v plnom prúde, hovoriť o nastávajúcich trendoch zo sveta módy nie je nikdy "príliš skoro". V dnešnom článku Vám predstavíme najdôležitejšie trendy zo sveta módy, ktoré budú aktuálne už onedlho – na jeseň a zimu tohto roka! Ktoré sú to? Poďme sa na ne pozrieť...

1. OBLEKY VO VÝRAZNÝCH FARBÁCH

Pre niektoré z nás môžu byť už samotné obleky ako "statement" kúsok nepredstaviteľné. Avšak pre všetky milovníčky oblekov máme dobrú správu – na jeseň a zimu tohto roku budú opäť trendy a to ešte k tomu aj vo výrazných farbách! Siahnite po farbách ako modrá, červená alebo oranžová, skombinujte ho s lodičkami alebo jednoduchými teniskami – máte tak veľa možností! Skúste si ho obliecť na večer s kamoškami a určite zažiarite!


2. KOŽENÉ KABÁTY

Jeseň nie je práve to najpozitívnejšie obdobie, hlavne čo sa počasia týka, keďže väčšinou len prší. Vtedy nám môže pomôcť starý dobrý kožený kabát, ktorý sa opäť vracia do módy! Môžete ho kombinovať s jednoduchým tričkom a nohavicami alebo sukňou. Dokonca ho môžete previazať opaskom a vytvoriť si tak z neho šaty! Kombinujte ho potom s jednoduchými farbami – čiernou alebo tmavomodrou. 


3.  NOHAVICE ROVNÉHO STRIHU... ZAHRNUTÉ V ČIŽMÁCH

Je to už nejaký ten piatok, kedy skinny jeans prestali byť tým najdôležitejším kúskom šatníka. Do módy prichádzajú rovné alebo širšie nohavice, či už džínsy alebo nie. Sú v mnohých rôznych strihoch a o farbách ani nejdeme hovoriť! Najnovší trend je však zase o niečo ďalej – zasuňte si ich do čižiem! Vášmu klasickému outfitu to dodá šmrnc a trochu punku. Aký štýl zvolíte, je už na Vás – nájdite tú najlepšiu možnosť, ktorá zodpovedá Vašej osobnosti. 


4. NUDE ODTIENE V KOMBINÁCII S NUDE ODTIENMI

Nude odtiene sú trendy už niekoľko sezón a ani na sezónu jeseň/zima 2020 z trendov nevypadávajú. Práve naopak, prichádzajú ešte viac do popredia a teraz nebudete musieť nude odtiene nosiť len ako doplňujúcu farbu ku klasickej bielej alebo čiernej. Kombinujte nude odtiene navzájom – pieskovú s karamelovou alebo odtieňom hnedej. Je nekonečno možností, ako ich kombinovať a pre tie odvážnejšie máme ešte jeden tip – skúste skombinovať nude odtiene s modrou. Či už zvolíte jasne modrý odtieň na kabelke alebo monochromatický na akýchkoľvek iných doplnkoch, to je už na Vás! Nemusí ísť však iba o doplnky, pokojne siahnite po modrých nohaviciach alebo plášti.


5. ŽLTÝ MAXI KABÁT

Čo rozžiari upršaný a tmavý deň viac ako žltý maxi kabát? Asi ťažko budeme niečo hľadať. Žltá je veľmi výrazná farba, v ktorej určite zažiarite. Dá sa skombinovať z rôznymi farbami, ale pokojne môžete zostať aj pri klasike a siahnuť po bielej alebo čiernej. A či už zvolíte "trenchcoat", "puff jacket" alebo klasický vlnený kabát je len na Vás!


BONUS: RETIAZKY V KOMBINÁCII S KRUHOVÝMI NÁUŠNICAMI

Už viac nebudete musieť počúvať, že táto kombinácia je "too much" (v preklade "príliš veľa"). Kombinácia retiazok – hrubých či tenkých, s malými či veľkými očkami – a kruhových náušníc – taktiež hrubých či tenkých, malých či veľkých – je v sezóne jeseň/zima 2020 trendy! Hovorí sa, že niekedy je menej viac, ale teraz sa pokojne odviažte a dajte si na seba oboje! 


Tešíte sa na sezónu jeseň/zima 2020? Ktorý z trendov sa Vám páči najviac? 


zdroj: thetrendspotter.net, úvodná fotografia: damenmode.pintid.com

Zverejnenie komentára

Sleduj nás

Hľadáš niečo?

Instagram

BERIVAS.