Social Media

Makeup z drogérie netestovaný na zvieratách


Ak by ste pred pár rokmi prišli na Slovensku do drogérie a chceli si vybrať makeupové produkty, ktoré nie sú testované na zvieratách, vaše možnosti by bolo značne obmedzené. Našťastie sa však čoraz viac kozmetických značiek prikláňa k filozofii, že pre našu krásu nemusia trpieť nevinné tvory. V dnešnom článku vám teda predstavíme cruelty-free značky, ktoré sú dostupné v dm-kách po celom Slovensku.

ESSENCE

Značka Essence, ktorá je známa svojou cenovou dostupnosťou, peknými obalmi a lákavými limitovanými edíciami, vznikla v Nemecku v roku 2001. Väčšina jej produktov sa vyrába v Európe a filozofiou tejto značky je okrem netestovania na zvieratách aj to, že makeup má byť pre každého zábavou. 

CATRICE

Catrice je v beauty svete často nazývaná aj staršou sestrou Essence, čo vlastne vôbec nie je ďaleko od pravdy. Vlastní ju totiž rovnaká firma ako Essence, cieľovou skupinou Catrice sú však o niečo starší zákazníci a v slovenských dm-kách sú momentálne dostupné až dva stojany produktov od tejto značky.

REVOLUTION

Anglická značka Revolution je v slovenských drogériách pomerne stále novinkou, no aj za krátky čas si dokázala nájsť svojich fanúšikov. Známa je hlavne vďaka svojim paletkám tieňov, ktoré sú lacné, no výborné pigmentované.

PRIVÁTNE ZNAČKY DM DROGÉRIE

Alverde, Trend It Up, s.he či 183 Days sú taktiež všetko značky, ktoré môžete v dm-ke nakupovať bez výčitiek svedomia. Dôvodom je fakt, že všetky privátne značky dm drogérie sú netestované na zvieratách a výnimku netvorí ani dekoratívna kozmetika.

zdroj obrázku: unsplash.com

Zverejnenie komentára

Sleduj nás

Hľadáš niečo?

Instagram

BERIVAS.