Social Media

Chiara Ferragni: módna ikona z Talianska


Ak náhodou ešte neviete kto Chiara Ferragni je, s radosťou Vám ju predstavíme. 7. mája oslávila svoje 33. narodeniny, je z Talianska a je známa blogerka a influencerka. Mohli by sme dokonca povedať, že je jednou z najlepších módnych blogeriek vo svete.

Jej blog The Blonde Salad založila v októbri 2009. Je to lifestylový blog s hlavnými témami móda a starostlivosť o pleť. Všetko s čím začala blogovať bola iba vášeň pre písanie, fotografiu a módu. Hneď v roku 2011 ju časopis New York spomenul ako "jednu z najväčších prelomových street-stylových hviezd roku" a Teen Vogue ako "Blogger of the Moment" v tom istom roku. Dnes je z The Blonde Salad lifestylový web s úspešným instagramovým profilom.


V mladosti bola súčasťou show pre značku Guess a neskôr sa stala aj ich ambasádorkou. Taktiež vytvorila úspešnú kolekciu topánok so značkou Steve Madden a spolupracovala so značkami ako Louis Vuitton, Chanel, Christian Dior a mnohými ďalšími. O značke Christian Dior si viac môžete prečítať v tomto článku.

Vedeli ste, že Chiara má taktiež aj vlastnú bábiku Barbie? Stalo sa tak v roku 2016 a v rovnakom roku sa stala aj ambasádorkou značky Pantene.


Teraz je Chiara, okrem mnohého iného, majiteľkou svojho vlastného obchodu. Úplne prvý obchod Chiara Ferragni Collection bol otvorený v Miláne v roku 2017. To ju vystrelilo priamo na prvé miesto v zozname “Top Influenceri v kategórii móda” od Forbes. Dnes môžme jej kolekciu nájsť vo viac než 35 obchodoch v Miláne a Šanghaji alebo na jej vlastnom e-shope www.chiaraferragnicollection.com.


O jej veľkej a parádnej svadbe sme ale počuli všetci, že? Ak ste o nej nepočuli, pýtame sa Vás: “Kde ste sakra boli?!” Dobre, dobre, dobre,... Ak ste naozaj o nej nepočuli, dovoľte nám Vám o nej teraz povedať. Jej už terajší manžel, muzikant Fedez ju požiadal o ruku na jednom z jeho koncertov vo Verone a v tom čase tvorili pár jeden rok. Svadba sa konala na Sicílii a Chiara mala na sebe troje šaty, všetky od Diora:

- Prvé šaty boli biele a romantické. Vlastne sa skladali z dvoch častí - čipkovaný top s dlhým rukávom a maličkým golierom a dlhá tylová sukňa s veľmi dlhou vlečkou. K ním mala personalizované lodičky, na ktorých bolo jej meno.

- Podľa nás, druhé šaty boli najikonickejšie. Boli v nude odtieni, vyšívané s textom piesne, ktorú Fedez pre ňu napísal a ďalšími osobnými detailami. A boli to tie najkrajšie svadobné šaty VÔBEC.

- V treťom looku neurobila nič viac a nič menej než to, že vymenila sukňu z druhého looku kratšou sukňou na štýl baletky.


Chiara je jednoducho ikona. Na Instagrame ju aktuálne sleduje viac než 20 miliónov ľudí a ak náhodou medzi nich nepatríte, mali by ste to hneď napraviť! 

zdroj: wikipedia, úvodná fotografia: stylelovely.com

Zverejnenie komentára

Sleduj nás

Hľadáš niečo?

Instagram

BERIVAS.