Social Media

YOGAGANG & ich septembrová challenge

 

YOGAGANG je jeden krásny projekt z Českej republiky, ktorý vytvára revolúciu v joge. Prinášajú myšlienku, že joga už nebude viac nudnou záležitosťou ale priestorom pre rozvoj pohybu a nastavenia mysle. To nie je však jediná vec, ktorú YOGAGANG prináša - v septembri spúšťajú svoju vlastnú YOGAGANG september challenge.


Na čele YOGAGANGU stojí Klára Pokorná, ktorá spoločne s najlepšími športovcami s rôznym zameraním ukazuje, že všetko ide lepšie v spoločnosti dobrých ľudí - či prekonávanie svojich vlastných limitov a rôznych výziev. YOGAGANG Vám dáva na výber z online a offline formy cvičenia. Ak sa chcete zúčastniť offline formy, môžete sa k YOGAGANGU pripojiť každý pondelok a štvrtok v štúdiu Moving World Prague & ak ste radšej pre online formu, navštívte web train.yogagang.com, kde nájdete videá s cvikmi zameranými na rôzne okruhy - joga, bojové umenia, dynamické tréningy alebo silové cvičenia, či dokonca výživové rady.


Ich septembrová joga challenge bude online - je preto jedno, kde sa nachádzate, zapojiť sa môže každý! Bude trvať jeden celý mesiac, počas ktorého Vás budú členovia YOGAGANGu a ambasádorky projektu, Julia Šurková, Gabriella Heclová & Valentýna Procházková, motivovať k čo najlepším možným výkonom. Môžete sa tešiť na tzv. headstand challenge, ninja moves challenge alebo aj brunch challenge, preto si to určite nenechajte ujsť!


Samozrejme, YOGAGANG má niečo nachystané aj pre Vás, tých najaktívnejších účastníkov. Každý týždeň sa práve tí môžu tešiť na balíčky plné dobrôt od Passion bar, Goodlok, Penguin Coffee alebo Nemléka, ale takisto aj kozmetických produktov od IMK Clean Beauty a nájdete si v ňom aj YOGAGANG merch. Na konci mesiaca YOGAGANG vyhlási absolútneho víťaza challenge, ktorý získa YOGAGANG Grand Prize



Ak sa chceš zapojiť do YOGAGANG september challenge, stačí ak:

  • si nájdeš na profile @yogagangfam highlight sekciu s názvom "SEP-CHALLENGE"
  • si uložíš mesačné rozvrhy & šablóny
  • budeš sledovať ambasádorov a partnerov, aby Ti nič neuniklo
  • budeš cvičiť podľa rozvrhu & budeš aktívny
  • budeš zdieľať fotografie a videá z tréningov - nezabudni označiť YOGAGANG, ich ambasádorov a partnerov


Tak čo, zapojíš sa do výzvy?

Tento článok vznikol v rámci partnerstva s @yogagangfam. Autorkou fotografií použitých v článku je Viktoria Vaitusionak.

1 komentár

  1. All of these beautiful young women of the YOGAGANG project look like they are in wonderful physical shape
    in addition to looking very attractive! It looks like a wonderful program!

    https://full-brief-panties.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Sleduj nás

Hľadáš niečo?

Instagram

BERIVAS.