Social Media

5 menej slávnych súrodencov slávnych ľudí


Sú rovnako talentovaní ako ich slávnejší súrodenci a predsa o nich nepočujeme tak často. Ktorí sú to? Dnes Vám predstavíme 5 menej slávnych ľudí, ktorí žijú v tieni svojich slávnejších súrodencov a je to veľká škoda!

1. FINNEAS

Najznámejší menej slávny súrodenec je jednoznačne Finneas - starší brat úspešnej speváčky Billie Eilish. Dvadsaťdva ročný spevák, skladateľ, producent a aj herec - to všetko je Finneas O´Connell. Ak nepíše pesničky pre seba, najčastejšie ich píše pre svoju sestru Billie. Finneas vydal niekoľko singlov ako sólo umelec a v roku 2019 vydal svoje debutové EP Blood Harmony. A aj napriek tomu, že vyhral päť cien Grammy, jeho meno je stále v našich končinách nie úplne známe.


2. NOAH CYRUS

Noah Cyrus Vám už bude určite povedomejšia. Áno, je to mladšia sestra Miley Cyrus, ktorá vo svete vďaka Disney Channel a jej postave Hannah Montana prerazila oveľa viac. Noah má dvadsať rokov a neskutočný talent. Nielenže spieva, píše si aj vlastné piesne a venuje sa aj herectvu. V roku 2016 vydala svoj debutový singel Make Me (Cry), na ktorom jej sekunduje Labrinth a v roku 2019 vydala pieseň July ako prvý singel z jej pripravovaného debutového albumu. Nech máte na jej sestru Miley akýkoľvek názor, nenechajte sa ním ovplyvniť a dajte Noah šancu. Bude to stáť za to.


3. SOLANGE

Ak sa povie meno Solange, mnoho ľudí nevie, o koho ide. Ale jej staršiu a oveľa známejšiu sestru poznáme všetci. Solange je mladšou sestrou Beyoncé a rovnako ako jej sestra, je výbornou speváčkou, skladateľkou, dokonca producentkou a herečkou. Svoj prvý štúdiový album Solo Star vydala v roku 2002, vo svojich 16 rokoch. Medzi rokmi 2005 a 2007 sa viac venovala herectvu a písaniu textov pre Beyoncé a jej skupinu Destiny's Child. Od roku 2007 sa opäť venuje nahrávaniu vlastnej hudby, na konte má niekoľko albumov, ale nemôžeme nespomenúť jej tretí štúdiový album A Seat at the Table z roku 2016, ktorý sa ako prvý z jej albumov stal "albumom číslo 1" v USA. Singel Cranes in the Sky z tohto albumu si dokonca odniesol cenu Grammy za Najlepší R&B výkon. V roku 2019 vyšiel jej štvrtý štúdiový album When I Get Home.


4. JOSEPH FIENNES

Josepha môžete mnohí poznať vďaka seriálu Príbeh služobníčky, v ktorom si zahral úlohu veliteľa Freda Waterforda. Vedeli ste však, že jeho starší brat je Ralph Fiennes - predstaviteľ Lorda Voldemorta? V ich rodine sa to ale umelcami doslova hemží - ďalší súrodenci, ktorých títo talentovaní páni majú, sú buď hudobnými skladateľmi alebo filmovými režisérmi.


5. GUSTAF SKARSGÅRD

Gustaf je možno pre mnohých z Vás neznámy, no ak ste videli seriál Vikingovia, ihneď Vám bude povedomejší. Áno, Gustaf si v tomto seriáli struhol postavu bláznivého a šikovného staviteľa lodí - Flokiho. Ak Vám aj tak Gustaf predstavuje jednu veľkú neznámu, jeho mladšieho brata Billa budete určite poznať. Bill je taktiež herec a jeho najznámejšou postavou je bezpochyby strašidelný klaun Pennywise z filmu It. Gustaf a Bill však nie sú jedinými hercami v rodine. Ich starší brat Alexander si zahral v seriáloch True Blood a Big Little Lies, hlavného hrdinu vo filme Tarzan a nájdete ho aj v klipe Lady Gaga. Paparazzi. Ďalši dvaja bratia sú taktiež herci a sestra je modelka. A ak sa pýtate, komu môžu ďakovať za svoj talent - máme pre Vás odpoveď. Ich otcom nie je nikto iný, než Stellan Skarsgård - Bill Anderson, jeden z možných otcov Sophie vo filme Mamma Mia!, Boris Ščerbina zo seriálu Chernobyl alebo profesor Geral Lambeau z filmu Dobrý Will Hunting.


úvodná fotografia: wikipedia

1 komentár

  1. Čo sa týka Noah a Solange, ich tvorba sa mi páči oveľa viac ako tvorba ich sestier. Jedným dychom však dodávam, nová Miley sa mi páči stále viac. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť

Sleduj nás

Hľadáš niečo?

Instagram

BERIVAS.